Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, üye işletmeleri ziyaret etmeye devam ediyor. Bu kapsamda gerçekleştirilen son ziyaretlerde, İsmail Atilay tarafından işletilen Ezgi Bilgisayar, Salih Zerde’nin sahibi olduğu Zerde Kuyumculuk ve Kemal Hisar’ın yönettiği Dekor Ticaret ziyaret edildi.

KUTSO’nun üye ziyaretleri, işletmelerle doğrudan iletişim kurarak sektördeki gelişmeleri, ihtiyaçları ve beklentileri yakından takip etme ve karşılıklı fikir alışverişi imkanı sağlıyor.

Yapılan ziyaretlerin odanın üyeleriyle olan bağlarını kuvvetlendirmeye ve işletmelerin daha iyi hizmet alabilmeleri için gereken adımları atmaya yönelik olarak üyelerin beklenti ve ihtiyaçlarını doğrudan anlamak, sektördeki gelişmeleri yakından takip etmek ve işletmelere destek sağlamak amacıyla istişarelerde bulunuldu.

Ezgi Bilgisayar sahibi İsmail Atilay, Zerde Kuyumculuk’un sahibi Salih Zerde ve Dekor Ticaret’in yöneticisi Kemal Hisar da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek KUTSO’nun çalışmalarını takdir ettiklerini ifade ettiler.

Haber: KUTSO Basın