MKE Tedarikçi Portalları

Makine ve Kimya Endüstri Anonim Şirketi tarafından Odamıza gönderilen yazıda;

Makine ve Kimya Endüstri Anonim Şirketi olarak 2023 yılından itibaren alımlarımızı Tedarikçi Portallarımız üzerinden e-ihale/e-teklif olarak gerçekleştirmekteyiz. Sarf Malzemeler, Hizmet, Makine Parçaları ve Aparatlar, Kimyasal, Ambalaj gibi teknik doküman gerektirmeyen alımlarımızı Pratis Satın ; İmalat, Hammadde, Patlayıcı, Nitelikli Kimyasal, Nitelikli Ambalaj, Alma Platformu Yatırım, Ar-Ge, Tezgah gibi teknik doküman gerektiren alımlarımızı Inpromax Tedarikçi Portalları üzerinden yapıldığı

Yurt içinde faaliyet gösteren firmaların Şirketleri ile çalışma taleplerini/ başvurularını değerlendirerek firmaları tedarikçi havuzumuza dahil edildiği, ilgili portallarına kayıtlarını gerçekleştirerek ihalelerinize katılmalarını sağladıkları, bu  kapsamda  Odamıza  kayıtlı  firmaların  şirketin  e-ihalelerini  takip  edebilmeleri  ve ihalelere  katılım  sağlayarak  e-teklif  verebilmeleri  için  aşağıdaki kişilerle irtibata  geçerek bilgi almaları hususu bildirilmekte olup, konuyu bilgi ve değerlendirmenize sunarız.

İrtibat Bilgileri

Fırat İÇMELİ – firat.icmeli@mke.gov.tr