Toplantı Daveti, Sanayide Enerji Verimliliği – Teşvikler Uygulama Aşamaları ve Prosedürler

Kütahya İl Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğünden odamıza gönderilen yazıda;

21.12.2023 tarihinde Sanayi ve Teknoloji İşbirliği Kurulu (SANTEK) 2023-2 toplantısında; “İlimizde sanayi sektörü temsilcilerinden OSB’lerde yer alanlar için 1, OSB dışında faaliyet gösteren sanayiciler için 1 olmak üzere 2 adet “Sanayi sektörü enerji verimliliğinde farkındalığın artırılması” konulu panel veya bilgilendirme toplantısı yapılması kararı alınmış ve bu etkinlik için; Kütahya TSO, Simav TSO, Gediz TSO, Tavşanlı TSO, Dumlupınar Üniversitesi Rektörlüğü, Sanayi Teknoloji İl Müdürlüğü, KOSGEB Müdürlüğü ve OSB Müdürlükleri görevlendirilmiştir. Söz konusu bilgilendirme toplantısı için Valilik Makamından alınan Ek-1 Onay ile 20 Mart 2024 Çarşamba günü saat 10:00-12:00 arasında çevrimiçi olarak (Zoom programı üzerinden ) “Sanayide Enerji Verimliliği – Teşvikler Uygulama Aşamaları ve Prosedürler” konulu toplantı gerçekleştirilecek olup toplantıya ilişkin afiş Ek-2’de paylaşılmaktadır. Bu sebeple görevli kurumlar olarak toplantıya ilişkin bilgilerin ve afişin üyeleriniz, bölgenizde üretim yapan ilgili ve ilişkili işletmeler ile paylaşılarak gerekli hazırlıkların yapılıp azami katılım ve desteğin sağlanması hususu bildirlmekte olup, konuyu bilgi ve değerlendirmenize sunarız.

Toplantı Linki: https://us06web.zoom.us/j/85988223252?pwd=jDa2lGjvWRhYIkT8cczurVmyaHlpYA.1

Toplantı Kimliği: 859 8822 3252

Parola: 896797