KÜTAHYASPOR YÖNETİMİNDEN KUTSO’YA ZİYARET

Kütahyaspor Yönetim Kurulu, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kuruluna nezaket ziyaretinde bulundu. 

 

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Bağırgan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ahmet Y.Yazaroğlu ve Salih Çetiner, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Kongu, Ali Karaaytaç, Fatih Alkış, Harun Yurdagül, Enver Özer’in hazır bulundukları ziyarete, Kütahyaspor Başkanı Ramazan Yıldırım ile beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri Atakan Öncel, Ebubekir Erdoğmuş, Ercan Özçınar, Ferhat Tak, Hasan Okçu, Osman Baş, Selim Durmaz katıldılar.

 

Kütahyaspor Başkanı Ramazan Yıldırım, 50.yıl olmasından dolayı il genelinde ziyaretler yapmaya başladıklarını belirterek, çalışma ve faaliyetleri hakkında bilgileri paylaştı.

 

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral ise, KUTSO’nun spor, sanat, eğitim gibi alanları ve sosyal faaliyetleri önemsediğini belirterek, spor camiasında finans, kurumsal yönetim ve taraftar olmak üzere üç faktörün önemli olduğunu vurguladı. Ayrıca, yerel kurum ve kuruluşlar ile sivil toplum örgütleri işbirliğinde, Kütahya’da nakit havuzu oluşturulması gerektiğini, bu ihtiyacın çeşitli platformlarda KUTSO tarafından önerilerek dile getirildiğini ifade etti. Güral, bu havuzda oluşturulacak fonun, Kütahya’nın ekonomik ve sosyal gelişmesine katkı sağlayacak alanlarda kullanılmak üzere değerlendirilebileceğini söyledi.

 

Karşılıklı iyi dileklerin sunulması ve ziyaretin anısına hatıra fotoğrafı çekilmesiyle ziyaret sona erdi.

 

 

 

 

 

Haber: KUTSO Basın