KUTSO’DAN KÜTAHYA DEFTERDARINA ZİYARET

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, Meclis Başkanı İsmet Özotraç eşliğinde Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Bağırgan, Başkan Yardımcıları Salih Çetiner, Ahmet Y. Yazaroğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Enver Özer, Fatih Alkış, Harun Yurdagül ve Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu (TÜGİK) Başkanı Erkan Güral, Kütahya Defterdarı Ömer Faruk Önel’i makamında ziyaret etti.

Defterdar Ömer Faruk Önel’e yeni görevinde başarılar dileyen Nafi Güral, Kütahya’yı zenginleştirmek zorunda olduğumuzu, bu konuda Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası olarak bizlere düşen görevleri yapmaya her zaman hazır olduğumuzu, Defterdarlığımızla bu güne kadar yürütülen iyi diyalogun bundan sonra da yürütülmesi konusunda her zaman işbirliğine hazır olunduğunu ifade etti. Defterdar Ömer Faruk Önel de Kütahya Defterdarı olarak, Kütahya’daki halkımızla kucaklaşan ve Kütahya’yı ileriye taşımak hedefi ile çalışmaların yürütülmesinde işbirliği içinde olmaktan büyük memnuniyet duyacağını belirtti.