KUTSO EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Ekim ayı olağan meclis toplantısı, KUTSO sosyal tesisi Âlâ Restoran’da gerçekleştirilen akşam yemeğinin ardından, KUTSO Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Düzenlenen akşam yemeğinde, KUTSO’ya yeni kayıt olan üyelere, KUTSO Meclis Başkanı İsmet Özotraç tarafından üyelik beratları takdim edildi.

 

KUTSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile meslek komite başkanlarının katıldığı toplantı, Meclis Başkanı İsmet Özotraç’ın açılış konuşması ile başladı. Özotraç, son dönemlerde ülkemizde yaşanan terör olayları ve Ankara’da meydana gelen elim saldırı sebebiyle, üzüntü duyduğunu belirtti ve hayatını kaybedenlere rahmet, geride kalanlara sabır diledi. Yaşamını yitirenler için hazirun tarafından saygı duruşu ve dua yapıldı.

 

Ardından, Ekim ayı meclis toplantısının olağan gündem maddelerinde yer alan konular müzakere edilerek ilgili kararlar alındı. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Bağırgan tarafından, KUTSO Eylül ayı faaliyet raporu sunuldu. Yönetim Kurulu Üyesi Enver Özer tarafından, “Türkiye ve Almanya Arası Mesleki Eğitim ve Öğretimde İşbirliği Yoluyla Yenilik Projesi” kapsamında KUTSO’da gerçekleştirilen toplantı hakkında bilgi verildi.

 

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral ise yaptığı konuşmada; iş dünyasına dair elli yılı aşkın tecrübe ve tavsiyelerini paylaştı. Ekonomi ve ticaretle ilgili değerlendirmeler yaparak, işletmelerin siyasi ve ekonomik olumsuzluklardan etkilenmemeleri gerektiğini vurguladı. Güral; finansın doğru yönetilmesinin, kurumsal ilkelerle çalışma prensipleri oluşturulmasının, işletmelerin başarıya ulaşması açısından önemli unsurlar olduğuna dikkat çekti. Bu bilgi ve tecrübelerini işletme yetkilileri ve çalışanları ile her zaman paylaşmaya hazır olduğunu belirterek sözlerini tamamladı.

 

Hitapların ardından, gündem maddeleri tamamlanan KUTSO Ekim ayı meclis toplantısı sona erdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Haber: KUTSO Basın