TOBB VE KUTSO İŞBİRLİĞİNDE EĞİTİME DESTEK

604 ÖĞRENCİ SEVİNDİ

Finansmanı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile KUTSO tarafından karşılanan,  ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere, her yıl yapılan eğitim yardımı, bu yıl da öğrencileri sevindirdi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen ve merkez ile merkeze bağlı eğitim öğretim gören 34 okuldan 604 öğrenciye, bot ve kaban, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) tarafından dağıtıldı.

Okul idarecileri, 2015-2016 eğitim öğretim döneminde, KUTSO tarafından yapılan eğitim yardımı kapsamında, öğrencilere dağıtılan giyim eşyalarını alırken, öğrenciler adına teşekkürlerini ve memnuniyetlerini dile getirdiler.

Toplumsal dayanışma açısından önemli olan ve sosyal sorumluluğun güzel örneklerinden birisinin paylaşıldığı anlarda ise, kış mevsimine hazırlık yapılan günlerde, bot ve kaban hediyelerini alan öğrencilerin gülümseyişi mutluluk verdi.