KUTSO KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Kasım ayı olağan meclis toplantısı, KUTSO sosyal tesisi Âlâ Restoran’da gerçekleştirilen akşam yemeğinin ardından, KUTSO Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Düzenlenen akşam yemeğinde, KUTSO’ya yeni kayıt olan üyelere, KUTSO Meclis Başkanı İsmet Özotraç tarafından üyelik beratları takdim edildi.

 

KUTSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile meslek komite başkanlarının katıldığı toplantıya, Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd.Doç.Dr.Pınar Yazkaç ile, Vig Metal yetkilileri İnci Güngören ve Vedat Güngören konuk oldular.

 

Açılış konuşmasını KUTSO Meclis Başkanı İsmet Özotraç’ın yaptığı toplantıya, konukların meclise hitabı ile devam edildi. Yrd.Doç.Dr.Pınar Yazkaç, “Resimlerle Rengarenk Kütahya” ve “Ahmet Yakupoğlu’na Saygı, Kütahya’ya Övgü” başlıklı  sosyal sorumluluk projesi konusunda bilgi sunarak, bu proje kapsamındaki etkinliklere verilen desteklerden dolayı, KUTSO yetkililerine teşekkür etti. Sunumunun ardından, KUTSO Meclis Başkanı İsmet Özotraç’a ve KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral’a, teşekkür belgesi takdim etti. Ayrıca, sanatçı Nuran Gezen ile Rıdvan Aşar tarafından yapılan özel eserlerden tabloları hediye olarak sundu.  Takdimin ardından, KUTSO meclisine hitap eden Vig Metal yetkilileri İnci Güngören ve Vedat Güngören, işletmelerinin başarı hikâyesini, hazirunla paylaştı.

 

Konukların hitabının ardından, Kasım ayı meclis toplantısının olağan gündem maddelerinde yer alan konular müzakere edilerek ilgili kararlar alındı. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Bağırgan tarafından, KUTSO Ekim ayı faaliyet raporu sunuldu. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından hazırlanıp yayınlanan “Karekodlu çek tanıtımı ve kullanımına yönelik kısa filmin” izlenmesinin ardından, KUTSO Meclis Başkan Yardımcısı Hasan Öncel, Ankara’da düzenlenen ve KUTSO’nun da destek verdiği “8.Ege İlleri Tanıtım Günleri” hakkında bilgi paylaştı.

 

Hitapların ve gündem maddelerinin tamamlandığı KUTSO Kasım ayı meclis toplantısı, KUTSO Meclis Başkanı İsmet Özotraç tarafından sone erdirildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Haber: KUTSO Basın