KUTSO’DA “PROTOKOL VE NEZAKET KURALLARI ” EĞİTİMİ

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) tarafından, Adnan Erbaş’ın sunumu ile düzenlenen “Protokol ve Nezaket Kuralları” eğitimi, KUTSO toplantı salonunda yoğun ilgi ve katılım ile gerçekleştirildi.

 

Eğitim programının açılış konuşmasını yapan KUTSO Yönetim Kurulu Üyesi Enver Özer, üyelere yönelik planlanmış olan eğitim konuları ve tarihleri hakkında bilgi verdi. Konuklara, katılımlarından dolayı teşekkür ederek, üyelerin ilgisinden memnuniyet duyulduğunu ifade etti.

 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (TOBB ETÜ SEM) eğitmen ve danışmanı, Devlet Tiyatrosu Sanatçısı Adnan Erbaş, protokol ve sosyal davranış kurallarının amacı ve kullanıldığı yerler, iletişim, davet, tören, toplantı kuralları, ziyaret ve görüşmelerde dikkat edilmesi gereken hususlar, iş hayatındaki görgü kuralları ve ilişkiler, iç ve dış iletişim, cep telefonu  kullanma biçimleri, giyim, yeme-içme, nezaket ve davranış kuralları hakkındaki bilgileri, katılımcılar ile paylaştı.

 

Adnan Erbaş’ın, iş ve aile yaşamından örnekleri paylaşarak renk kattığı, etkili iletişim ile interaktif hale getirdiği eğitime katılanlar, sunumu yoğun ilgi ve dikkatle dinledi. Coşkulu ve keyifli sunum sırasında, eğlenceli anlar yaşayan katılımcılar, memnuniyetlerini dile getirerek, düzenlenen eğitim programından dolayı, KUTSO yetkililerine teşekkür etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

Haber: KUTSO Basın