KUTSO’DA YÖNETİM SİSTEMLERİ SEMİNERİ

Türk Standardları Enstitüsü (TSE) Eskişehir Belgelendirme Müdürlüğü ile Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) işbirliğinde Yönetim Sistemleri revizyon bilgilendirme semineri, gerçekleştirildi.

KUTSO toplantı salonunda, TSE yetkilileri Önder Ören ve Hasan Tuncay sunumunda gerçekleştirilen seminerde, TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, TS EN ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi, TS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sisteminde yapılan revizyonlar konusunda bilgiler verildi.

Revizyonlar kapsamında işletmelerin yapması gereken çalışmalar, uyum süreci ve yasal süreler, önceki ve sonraki durum kıyaslamaları, standard maddeleri, revizyona uyum için dikkat edilmesi gereken  hususlar konularında, katılımcılara bilgi verilerek, yöneltilen sorular cevaplandırıldı.