KUTSO BASIN AÇIKLAMASI

Mardin’in Nusaybin ilçesindeki terör saldırısında şehit verdiğimiz Kütahyalı Uzman Çavuş Hasan Kahraman’ı son yolculuğuna uğurladık.

Bizleri derin üzüntüye boğan bu hain saldırıyı esefle kınar, acısını yürekten paylaştığımız kederli ailesine, hemşerilerimize ve ülkemize başsağlığı dileriz.

Korkutarak ve sindirerek hedefe ulaşmaya çalışan terörden korkmayacağız ve mücadeleden yılmayacağız. Rutin görevlerimizi ve devletimizin vereceği görevleri yapmaktan asla geri kalmayacağız. Atalarımızdan devir aldığımız cennet vatanımızı, daha çok çalışarak, geliştirerek, yaşanabilir özelliğini koruyarak, yeni nesillere devir edeceğiz.

Her zamankinden daha güçlü ve duyarlı, her zamankinden daha fazla birlik ve beraberlik, daha fazla sağduyu ve azimle, ülkemizin birliğine, refahına ve aydınlık geleceğine sahip çıkacağız.

Unutmayalım ki, vatan ve istiklal en değerli varlığımızdır. Bu varlığı korumak birinci görevimizdir.

KÜTAHYA TİCARET VE SANAYİ ODASI