KUTSO, TSE DENETİMİNDEN BAŞARIYLA GEÇTİ

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’nda (KUTSO) uygulanmakta olan TSE ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi denetimleri, Türk Standardları Enstitüsü (TSE) tarafından gerçekleştirildi.

 

TSE Baş Tetkik Görevlisi Ümmihan Özbey Masır tarafından, KUTSO’da gerçekleştirilen denetimlerde, yönetim sistemlerinin kurumsal yapısı ve uygulamaları incelendi.

Denetimlerin açılış toplantısına, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral ve KUTSO Yönetim Kurulu Üyeleri ile personel katıldı. Güral, KUTSO’nun  organizasyon yapısı, yürütülen faaliyetler ve hizmetler ile iyileştirme çalışmaları hakkında bilgi paylaştı.

Denetimlerin gerçekleştirilmesinin ardından yapılan kapanış toplantısında, KUTSO’nun denetimlerden başarıyla geçtiği, ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi belgelerinin devamına karar verildiği bildirildi.

 

Toplantının sonunda, karşılıklı iyi dilekler sunularak, TSE Baş Tetkik Görevlisi Ümmihan Özbey Masır’a, KUTSO tarafından yönetim sistemleri uygulama kılavuzu olarak hazırlanan Beyaz Kitap takdim edildi.

 

 

 

 

 

 

 

Haber: KUTSO Basın