KUTSO’DA “ÇALIŞMA HAYATINDA MİLLİ SEFERBERLİK” TOPLANTISI

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı öncülüğünde yürütülen Çalışma Hayatında Milli Seferberlik Programı kapsamındaki, ziyaret ve toplantı, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) organizasyonunda, KUTSO toplantı salonunda gerçekleştirildi.

 

Çalışma Hayatında Milli Seferberlik Programı kapsamında, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile bağlı ve ilgili kurumların bürokratlarının katılımında, çeşitli illerde çalışma ziyareti ve toplantılar düzenlenmekte, çalışan ve işverenler ile ticaret ve sanayi odaları, esnaf ve sanatkarlar odaları üyeleriyle bir araya gelinmektedir.

 

KUTSO evsahipliğinde gerçekleştirilen Kütahya toplantısında, Mesleki Yeterlilik Kurumu Başkanı Adem Ceylan, Çalışma Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Kamil Yeşilyaprak, İSGÜM Kocaeli Bölge Müdürü Hüseyin Sezikiş, SGK Daire Başkanı Ahmet Yetim, İŞKUR Daire Başkanı Abdüllatif Gökdelen konuk edildi. Ayrıca, SGK Kütahya İl Müdürü İsmail Sayar, İşkur İl Müdür Vekili Hüsnü Balcı, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, KUTSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, Gediz, Simav, Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odaları başkanları, Kütahya Ticaret Borsası ve Kütahya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği yetkilileri, oda, dernek, sendika vb. sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, KUTSO üyesi işletmelerin temsilcileri katıldı.

 

Toplantıda, “Çalışma Hayatında Milli Seferberlik Programı” hakkında bilgi verilerek, çalışanların, işverenlerin, engellilerin, kadınların, işsizlerin sorunları ve çözüm önerileri dile getirildi.

 

 

 

 

Haber: KUTSO Basın