ICC TR – TOBB işbirliğinde “Gümrük İşlemlerinin Kolaylaştırılması ve Standardizasyonu” Uluslararası Konferansı 5 Aralık 2017 – İstanbul

ICC Türkiye Milli Komitesi ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) işbirliğinde Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi’nin katılımıyla 5 Aralık 2017 tarihinde İstanbul’da “Gümrük İşlemlerinin Kolaylaştırılması ve Standardizasyonu” konulu bir uluslararası konferans düzenlenmesi planlanmaktadır. Taslak programı ekte sunulan konferans; uluslararası kurum ve kuruluşları, gümrük uzmanlarını ve iş dünyasından temsilcileri biraraya getirmeyi hedeflemektedir.

Konfera katılımınıza ilişkin teyidinizi ekte sunulan kayıt formu doldurulmak suretiyle en geç 1 Aralık 2017 tarihine kadar Milli Komitemize (e-posta: icc-tr@tobb.org.trbildirilmesi gerekmekte olup, konuyu bilgi ve değerlendirmenize sunarız.

EKLER: