Polonya Ziyareti (22-24 Kasım 2017, Varşova-Polonya)

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden, (TOBB) odamıza gönderilen yazıda;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Sn. M. Rifat Hisarcıklıoğlu başkanlığında kısıtlı katılımlı bir heyet ile 22-24 Kasım 2017 tarihlerinde Polonya’nın başkenti Varşova’ya bir ziyaret gerçekleştirilecektir.

Program kapsamında, Polonya resmi makamlarıyla görüşmeler, Türk-Polonya İş Forumu ile Türk-Polonya firmaları arasında iş görüşmelerinin gerçekleştirilmesi öngörülmektedir. Ziyaret programının Türk Hava Yolları (THY)’nın İstanbul çıkışlı tarifeli uçuşu ile gerçekleştirilmesi planlanmakta olup, katılımcıların uçak biletlerini doğrudan temin etmeleri gerekmektedir. Program kapsamında 2 gece konaklama, şehir turu ve yerel transferler dahil tüm lojistik hizmetler için TOBB tarafından Golden Bay firması görevlendirilmiştir.

Katılım teyidi için, firmalar tarafından  aşağıda verilen banka hesabına en geç 17 Kasım 2017 Cuma günü mesai bitimine kadar, açıklama kısmına katılımcı ad-soyadı ile “TOBB-Polonya” yazarak 500,- (BeşYüz) Avro ön ödeme gerçekleştirilmesi, polonya.tobb.org.tr adresinde yer alan katılım formunun doldurulması ve avans ödeme dekontu ile bir adet yüksek çözünürlüklü (.jpeg) fotoğrafın polonya@tobb.org.tr adresine gönderilmesi gerekmektedir. Söz konusu adreste (polonya@tobb.org.tr) uçuş bilgileri ve diğer detaylar da yer almaktadır.

Katılım bedelinin kesinleşmesini müteakip, bakiye tutar ziyaret öncesinde katılımcılardan tahsil edilecektir. Kişi başı organizasyon giderleri, katılımcı sayısına göre tespit edilmektedir. Bu itibarla, katılım teyidini bildirip, ön ödemeyi yapmış olan firmalarımızın ziyarete katılmaktan vazgeçmeleri halinde, yapılan ödemenin iadesinin yapılabilmesi için, en geç 17 Kasım 2017 tarihinde TOBB’a yazılı olarak bildirimde bulunmaları gerekmektedir.

Polonya, Schengen vize bölgesi dahilindedir. Schengen vizesi olmayan katılımcıların http://www.vfsglobal.com/poland/turkey adresinde yer alan başvuru adımlarını izleyerek, aynı adresten ulaşılabilecek başvuru formunu doldurmaları ve Polonya vize işlerinden sorumlu Vize Merkezi’ne iletmeleri gerekmekte olup, konuyu bilgi ve değerlendirmenize sunarız.

Saygılarımızla,

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası

Genel Sekreterliği

 

GOLDEN BAY TURİZM YATIRIMLARI A.Ş.
GARANTİ BANKASI HARBİYE ŞUBESİ
EURO IBAN: TR95 0006 2000 0780 0009 0966 39