Pakistan 19. CFT Asya Uluslararası Fuarı

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Odamıza gönderilen yazıda;

Pakistan Büyükelçiliği’nin yazısına atfen, Ecommerce Gateway Pakistan şirketi tarafından önümüzdeki dönemde yapılacak fuarlara ilişkin bilgiler verilmektedir

Buna göre;

19. Giyim, Dokuma, ve Tekstil (CTF) Asya Uluslararası Ticaret Fuarı’nın, 27-29 Mart 2018 tarihleri arasında, Karaçi Fuar Merkezi’nde (Karachi Expo Center) ve

20. Giyim, Dokuma, ve Tekstil (CTF) Asya Uluslararası Ticaret Fuarı’nın, 8-10 Eylül 2018 tarihleri arasında Lahore Fuar Merkezi’nde düzenleneceği bildirilmektedir.

Dokuma, iplik, giyim üreticileri ve tasarımcılarını bir araya getiren CFT Asya, Pakistan’ın en büyük ve Paris merkezli fuarcılık endüstrisinin küresel derneği olan UIF’ye akredite ticaret fuarıdır.

Türkiye’den katılacak firmalara özek bir adet Paket Stant (min. 9m2) 2700$ + %13 KDV’dir. Bu fiyata aşağıdaki hizmetler ücretsizdir (söz konusu teklif etkinlikten 3 ay öncesine kadar geçerlidir)

  • Etkinliğin resmi otelinde pavyon başına 3 gece/4 gün 1 adet iki kişilik oda
  • 3 gün oyunca otel-fuar merkezi-otelulaşım
  • Resmi vize davet yazısı ·Fuar kitapçığında 200 kelimeden oluşan şirket profilinin yayınlanması

Etkinliklerle ilgili detaylı bilgi için Ecommerce Başkan Yardımcısı Uzair Nizam (info@clothingtextilesfair.com; Cep: +92 321 100 00 282) ile görüşülebilir.

Saygılarımızla,

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası

Genel Sekreterliği