ÖZEL KÜTAHYA HASTANESİ YETKİLİLERİNDEN KUTSO’YA ZİYARET

Özel Kütahya Hastanesi Heyeti, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’na (KUTSO) nezaket ziyaretinde bulundu.

Haziran ayı içerisinde açılışı yapılan ve hasta kabulüne başlayan Özel Kütahya Hastanesi kurucu ortaklarından Halil Erkasap ve Mustafa Ilgaz, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’na (KUTSO) nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette KUTSO Meclis Başkanı Nafi Güral ile KUTSO Meclis Başkanlık Divanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ev sahibi olarak hazır bulundu.

Ziyarette yapılan konuşmalarda, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Nafi Güral, bu tür yatırımların Kütahya için önemini vurgulayarak, başarı temennilerinde bulundu ve KUTSO olarak desteklerini illetti.

Özel Kütahya Hastanesi kurucu ortağı Mustafa Ilgaz, yatırım tutarı ve istihdam hakkında bilgileri, hazirunla paylaşarak şunları söyledi, “Hastanemizde bulunan MR ve Tomografi gibi son teknoloji cihazlarımızın, bölge için önemli olduğunu düşünüyoruz. KUTSO’nun desteği bize güç veriyor. Kütahya’ya en iyi şekilde hizmet etmek için durmadan çalışacağız.”

İyi dilek ve temennilerin ardından hatıra fotoğrafı çekilmesiyle program sona erdi.