KOSGEB ESKİŞEHİR MÜDÜRÜNDEN KUTSO’YA ZİYARET

KOSGEB Eskişehir Müdürü Tarık Yılmaz, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kuruluna nezaket ziyaretinde bulundu.

 

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç ile KUTSO Yönetim Kurulu Üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette, KUTSO’nun faaliyetleri, KOSGEB Kütahya Müdürlüğü ile gerçekleştirdiği işbirliği çalışmaları hakkında bilgi paylaşıldı. KOSGEB’in iş dünyası ve üye işletmeler açısından önemi dile getirilerek, sunduğu desteklerden yararlanan işletmelerin artırılmasına, girişimciliğin teşvik edilmesine ve yaygınlaştırılmasına yönelik görüş alış verişi yapıldı.

 

KOSGEB Eskişehir Müdürü Tarık Yılmaz, görevine yeni başlamasından dolayı, tanışma ziyareti yaptığını belirterek, kendisini tanıttı. Ayrıca, KOSGEB Kütahya Müdürlüğü’nün, KUTSO hizmet binasında bulunmasından memnuniyet duyduğunu KUTSO ile işbirliği çalışmalarına hazır olduğunu ifade ederek, iyi dileklerini paylaştı.

 

Ziyaretten dolayı teşekkür edilerek, KUTSO’nun yerel ve bölgesel paydaşlarla işbirliğine verdiği önem vurgulandı. Bu kapsamda, şehrin ve bölgenin, sosyal ve ekonomik kalkınmasında etkili olacak çalışmaların sürdürüleceği açıklandı.

 

Haber: KUTSO Basın