KÜTAHYA ÇİNİLİ VERGİ DAİRESİ MÜDÜRÜNDEN KUTSO’YA ZİYARET

Kütahya Çinili Vergi Dairesi Müdürü Mevlüt Altıntaş, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kuruluna veda ziyaretinde bulundu.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç ile KUTSO Yönetim Kurulu Üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette, güncel konulara ve ekonomik değerlendirmelere ilişkin karşılıklı görüş alışverişi yapıldı.

Kütahya Çinili Vergi Dairesi Müdürü Mevlüt Altıntaş, KUTSO’nun yerel paydaşları olan kurum ve kuruluşlarla işbirliğinden dolayı teşekkür ederek, iyi dileklerini paylaştı.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç ise Kütahya Defterdarlığı ile KUTSO arasındaki iletişim ve güçlü işbirliğinin artarak sürdürüleceğini ifade etti. Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek teşekkür etti.