Koç-Yönder ile Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) işbirliğindeki “Liderlik ve Kriz Ortamında Yalın Yönetim” semineri, Lütfi Hüseyin Ensari sunumunda, KUTSO salonunda gerçekleştirildi.   

 Programın açılış konuşmasında KUTSO Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Aktaş, katılımcılara teşriflerinden dolayı teşekkür ederek, üyelerin ilgisinden memnuniyet duyulduğunu, eğitim/seminer programlarının devam edeceğini ifade etti.

Açılış konuşmasının ardından, Koç-Yönder faaliyetleri ve hizmetlerine ilişkin bilgi paylaşılarak, seminer sunumuna geçildi.

Sunumda, eğitmen ve danışman Lütfi Hüseyin Ensari, kriz kavramı ve kriz ortamı, krizin işletmelere etkileri ve yönetilmesi, krizi fırsata dönüştürmenin ipuçları konularında bilgi paylaştı. Ayrıca, işletmelerdeki risk faktörleri ve risklerin yönetilmesinde uygulanabilecek yöntemler ile iş dünyasından örnekleri paylaştı. Yoğun rekabet koşullarında ve globalleşen dünyada, işletmelerin sürdürülebilirlik için yaptığı çalışmalardan örneklerle, liderlik ve yalın yönetim, yalın yönetimin temel ilkeleri, yalın yönetim uygulamalarının işletmelere sağladığı yararlar hakkında bilgiler verdi.

Yoğun ilgi ve katılımla yapılan seminerde, katılımcılar, KUTSO’nun düzenlediği eğitim seminer programlarından memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

Haber: KUTSO Basın