Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) tarafından, TOBB ETÜ SEM işbirliğinde, Serdar Bilecen’in sunumu ile düzenlenen “İknanın Psikolojisi” eğitimi, KUTSO toplantı salonunda yoğun ilgi ve katılımla gerçekleştirildi.

 

KUTSO Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Aktaş, açılış konuşmasında, konuklara katılımlarından dolayı teşekkür ederek, üyelerin ilgisinden memnuniyet duyulduğunu ifade etti. Yıl boyunca gerçekleştirilen eğitim programlarına ilişkin bilgi paylaşarak, yeni yılda da, üyelerin talepleri çerçevesinde eğitimlerin düzenleneceğini belirtti.

 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (TOBB ETÜ SEM) eğitmeni Serdar Bilecen, mantıksal, duyusal ve psikolojik ikna kavramları, illüzyonun, algının, hayal gücünün etkileri, iknayı etkileyen unsurlar gibi konularda bilgi verdi. Ayrıca, sosyal hayatta ve iş hayatındaki davranış biçimlerine ilişkin tavsiyelerini aktardı.

 

Serdar Bilecen’in, yaşanmış örnekleri de paylaştığı eğitime katılanlar, sunumu yoğun ilgi ve dikkatle dinledi. Sunumdan dolayı memnuniyetlerini dile getiren katılımcılar, düzenlenen eğitim programlarından dolayı, KUTSO yetkililerine teşekkür etti.

 

 

 

Haber: KUTSO Basın