Adalet ve Kalkınma Partisi il heyeti, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’nı (KUTSO) ziyaret etti.

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, AK Parti Kütahya Belediye Başkan Adayı Av.Ahmet Sami Kutlu ve beraberindeki heyetin ziyaretinde, KUTSO Meclis Başkan Vekili Ahmet Bağırgan, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç,KUTSO Meclis Başkanlık Divanı üyeleri ile Yönetim Kurulu Üyeleri ev sahipliği yaptı.

Güncel ekonomik ve sosyal konularda görüş alış verişi yapılan ziyarette, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, KUTSO’nun kurumsal yapısı ve çalışmalarına ilişkin bilgi paylaştı. Şehrin sosyal ve ekonomik yönden gelişmesi için, halk, sivil toplum kuruluşları, üniversite, siyaset, yerel yönetimler ve basın olmak üzere altı faktörün işbirliğinin önemli olduğunu vurguladı. Şehrin, bölgenin ve ülkenin iktisadi gelişmesine katkı sağlamak amacıyla yürütülen tüm çalışmalarda, KUTSO’nun göreve ve işbirliğine hazır olduğunu yenileyerek, şehrin taleplerinin, sorun ve çözümlerinin, siyasi otoritelere aktarılmasının önemine değindi.

Kütahya Belediye Başkan adayı Av.Ahmet Sami Kutlu, belediyenin en önemli paydaşının KUTSO olduğunu dile getirerek, KUTSO’da başarılı çalışmalar yapıldığını, bunların memnuniyet verici olduğunu belirtti. İş dünyasının, değişen ekonomik koşullara uyumu, rekabet gücünün artması, yerel yönetimlerle işbirliği yapılması, şehre ilişkin ekonomik ve sosyal açıdan stratejik çalışmaların yürütülmesi gibi hususlarda, birleştirici bir unsur olmayı istediğini söyledi. KUTSO’nun, çalışma disiplini ve yaptığı çalışmalarla örnek bir meslek kuruluşu olduğundan bahisle, en yüksek seviyede işbirliğinin arzu edildiğini ifade etti. KUTSO’nun, yakın ilgisinden ve işbirliği isteğinden dolayı teşekkür ederek, iyi dileklerini sundu.

Başkan Özotraç’ın, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etmesi ve karşılıklı iyi dileklerin sunulmasıyla ziyaret sona erdi.

Haber: KUTSO Basın