22. Tüketici Ödülleri Hakkında

Sayın Üyemiz;

T.C. Kütahya Valiliği Ticaret İl Müdürlüğü’nden, Odamıza gönderilen yazıda;

Tüketicinin korunması ve bilinçlendirilmesi ile yasal haklarını kullanması konusunda özendirilmesi, tüketici talep ve tercihlerini dikkate alan firmaların ve tüketici hukuku veya tüketicinin korunması ile ilgili bilimsel çalışmaların teşvik edilmesi amacıyla, 2018 yılı faaliyetlerine göre “Bilinçli Tüketici Ödülü”, “Yazılı Basın Tüketici Ödülü”, “Radyo Televizyon Programı Ödülü”, “Tüketici Memnuniyetini İlke Edinen Firma Ödülü”, “Bilimsel Çalışma Ödülü” ve “Tüketici Özel Ödülü” verilmesinin planlandığı belirtilmekte olup, ödüllere ait duyuru ilanı ekte yer almaktadır.

Bu itibarla, Ödüller için teklif edilecek adayların en geç 05.02.2019 tarihine kadar Odamıza (kutso@kutso.org.tr) bildirilmesi gerektiğini bilgilerinize sunarız.

EK: 22.TÜKETİCİ ÖDÜLLERİ