KUTSO’DAN YENİ BİR HİZMET DAHA “KUTSO AKADEMİ”

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) tarafından düzenlenen eğitim ve seminer faaliyetleri, yeni yılda da tüm hızıyla devam edecek.

Uyguladığı yönetim sistemleri ile sürekli iyileştirmeyi hedef alan KUTSO, üye memnuniyeti odaklı hizmet kalitesini yükseltmek, şehrin ve bölgenin ekonomik gelişmesine katkı sağlamak amacıyla yürüttüğü çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek, KUTSO Akademi’yi hizmete açtı.

Eğitime büyük önem verdiğini her platformda vurgulayan ve eğitim vakfına da sahip olan KUTSO, üyelerin ihtiyaç ve talepleri yönünde düzenlediği eğitim ve seminer faaliyetlerini, KUTSO Akademi çatısı altında profesyonel olarak sürdürmeye başladı.

Üyelerin, çağın getirdiği yeniliklere ve dijital dönüşüme uyumuna katkı sağlanması, işletmelerin her kademedeki çalışanları ile eğitim hizmetlerinden yararlanabilmesi, eğitim ve seminer faaliyetlerinin verimliliğinin artırılması, üye memnuniyetinin, bu alanda artırılması hedeflenmektedir.

Bu çerçevede, kişisel gelişimden, dış ticarete, mesleki ve teknik konulardan yasal mevzuatlara, standartlardan, hibe ve teşviklere kadar birçok farklı konuda eğitim ve seminer faaliyetleri düzenlenecek. Bu eğitim ve seminerlerin konuları, üyelerin ihtiyaçları tespit edilerek, yine üyelerin talepleri yönünde belirlendi.

Bu kapsamda, KUTSO Akademi tarafından düzenlenecek ve duyurulacak eğitim seminer programlarına, KUTSO web sitesinden online kayıt yaptırabilecek olan üyeler, programların sonunda katılım belgesi/sertifikası sahibi de olabilecek.

Haber: KUTSO Basın