KÜTAHYA MHP HEYETİNDEN KUTSO’YA ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) il heyeti, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’nı (KUTSO) ziyaret etti.

MHP Kütahya Belediye Başkan Adayı Prof.Dr. Alim Işık, MHP Kütahya İl Başkanı Ferhan Yıldırım ve beraberindeki heyetin ziyaretinde, KUTSO Meclis Başkan Vekili Ahmet Bağırgan, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, KUTSO Meclis Başkanlık Divanı üyeleri ile Yönetim Kurulu Üyeleri ev sahipliği yaptı.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, KUTSO’nun kurumsal yapısı, üye sayısı ve profili, çalışma usulleri ile yürütülen faaliyetlere ilişkin bilgi paylaştı. Şehrin sosyal ve ekonomik yönden gelişmesi için, halk, sivil toplum kuruluşları, üniversite, siyaset, yerel yönetimler ve basın olmak üzere altı faktörün işbirliğinin önemli olduğunu vurguladı. Ayrıca, şehrin, bölgenin ve ülkenin iktisadi yönden geliştirilmesi amacıyla yürütülen çalışmalara, KUTSO’nun katkı sağlama gayretinde olduğunu, bu kapsamda tüm paydaşlarıyla etkin iletişim ve işbirliğine önem verdiğini vurguladı.

MHP Kütahya Belediye Başkan Adayı Prof.Dr. Alim Işık, KUTSO heyetiyle yapılan görüşmeden duyulan memnuniyeti dile getirerek, KUTSO’nun ildeki öncü teşekküllerden birisi olduğunu, görüş alış verişi yapılmasının önemsendiğini belirtti. Kütahya’nın yatırımlar, kültür, sanat, tarih vb. alanlarda büyük zenginlikleri olduğundan bahisle, toplumun talepleri doğrultusunda yapılması planlanan çalışmalarına ilişkin bilgi paylaştı.

KUTSO heyeti ise üyelerin beklentileri, Kütahya’nın sorunları ve çözüm önerileri hakkındaki görüşlerini ifade ederek, iyi dileklerini sundu.

Haber: KUTSO Basın