CEMİLE GÜL, KUTSO’NUN KONUĞU

KUTSO Üyesi Cemile Gül, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu tarafından konuk edildi.

 Ulusal ve uluslararası platformlarda Kütahya’nın kültür ve sanat açısından tanıtımına büyük katkı sağlayan KUTSO Üyesi Cemile Gül, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç ve beraberindeki KUTSO Yönetim Kurulu üyeleri tarafından konuk edildi.

Türkiye’nin Kadın Girişimciler Yarışmasında, yöresinde fark yaratan kadın girişimci seçilerek Kütahya’yı temsil eden Cemile Gül’e, KUTSO heyetince tebrikler iletildi. Kütahya’nın kültür ve sanat faaliyetlerine sağladığı katkılar ve başarılı çalışmaları sebebiyle teşekkür edilerek, rol model kadın girişimci olması sebebiyle, gurur duyulduğu ifade edildi.

Cemile Gül ise 28 yıldır Kütahya’da faaliyetlerini sürdürdüğünden bahisle şöyle konuştu: “Kütahya’yı çok seviyorum, bu nedenle ayrılmayı hiç düşünmedim. Ulusal ve uluslararası projelerim devam ediyor. Yöresel zenginliklerimizin, geçmişten günümüze taşınması ve geleceğe aktarılması yönünde çalışmalarıma devam edeceğim. Kütahya’mızın tanıtılması ve yararlı çalışmalar yapılması için omuz omuza olmaya çok ihtiyacımız var. Değerli KUTSO heyetinin takdiri, beni onurlandırdı ve motive etti. Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim.”

Haber: KUTSO Basın