KUTSO’DAN KÜTAHYA GÜMRÜK MÜDÜRÜNE ZİYARET

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç ve beraberindeki KUTSO Yönetim Kurulu üyeleri, Kütahya Gümrük Müdürü Osman Erdoğan’ı ziyaret etti.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, KUTSO’nun kurumsal yapısı ve faaliyetleri, şehrimiz ve bölgemizdeki çalışmalar, TOBB tarafından öncülük edilen özel sektöre yönelik iyileştirmeler hakkında bilgi paylaştı. Şehrin ve bölgenin, sosyal ve ekonomik gelişmesindeki en önemli unsurun, tüm paydaşlarla, birlikte hareket etmek olduğunu vurguladı.

Ziyarette ayrıca, Kütahya Alayunt Lojistik Merkezi projesi değerlendirilerek, coğrafi konum ve cazip yatırım avantajlarına sahip şehrimiz açısından, projenin büyük önem taşıdığı dile getirildi. İş dünyası yararına, şehre ve bölgeye katkı sağlayabilecek işbirliği çalışmaları müzakere edilerek, karşılıklı iyi dilekler sunuldu.