Türkiye’de girişimciliğin özendirilmesi ve girişimcilik kültürünün gelişmesine öncülük edilmesi amacıyla, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde Türkiye’nin en büyük girişimci ağı olarak ülke genelinde oluşturulan kadın ve genç girişimciler kurullarının icra komitesi üye seçimleri yapıldı.

İl koordinatörlüğü Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) tarafından yürütülen TOBB Kütahya Kadın ve Genç Girişimciler İl Kurulu İcra Komitesi üyeleri seçimi, KUTSO salonunda gerçekleştirildi.

KUTSO salonunda oy kullanan girişimci kurulu seçmenleriyle bir araya gelen KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, girişimci kurullarının, ilin, bölgenin ve ülkenin ekonomik gelişmesinde katkı sağlayabilecek çok önemli bir unsur olduğunu belirterek iyi dileklerini paylaştı. Girişimci kurullarının desteği ile KUTSO tarafından verimli ve etkin çalışmalar yürütmeye devam edileceğini belirten Özotraç, hayırlı olsun diyerek başarı diledi.