Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Mart ayı olağan meclis toplantısı, KUTSO sosyal tesisinde düzenlenen akşam yemeğinin ardından, Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Düzenlenen akşam yemeğinde, KUTSO’ya yeni kayıt olan işletmelerin üyelik beratları, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç tarafından takdim edildi.

Meclis Başkan Vekili Ahmet Bağırgan başkanlığında gerçekleştirilen ve KUTSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, meslek komitesi başkanları, TOBB Kütahya Oda/Borsa Akademik Danışmanı, TOBB Kütahya Kadın ve Genç Girişimciler İl Kurulu başkanlarının katıldığı toplantı, ilgili gündem maddeleriyle yapıldı.

Olağan gündem maddelerinde yer alan konuların görüşülerek, ilgili kararların alındığı toplantıda, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Y.Yazaroğlu tarafından aylık faaliyet raporu,  Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Tolga Eskioğlu tarafından mali konular sunuldu.

Meclisten Bir Ses gündeminde, “Ufak Şeyleri Dert Etmeyin” konulu kitap paylaşımı sunumuyla haziruna hitap eden KUTSO Meclis Üyesi Mehmet Hilmi Çetin’e, günün anısına plaket takdim edildi.

TOBB Kütahya Kadın Girişimciler İl Kurulu İcra Komitesi Başkanlığına seçilmiş olan Sema Güral Sürmeli ile TOBB Kütahya Genç Girişimciler İl Kurulu İcra Komitesi Başkanlığına seçilmiş olan Ali Alper Olgun, yeni kurullarla ilgili olarak haziruna hitap etti.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Y.Yazaroğlu, katılım sağlanan toplantı ve temsillere ilişkin, KUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Salih Çetiner, Kütahya 2.Organize Sanayi Bölgesi’nde sürdürülen faaliyetlere ilişkin, KUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Öncel ise TOBB öncülüğündeki İstihdam Seferberliğine destek verilmesine yönelik KUTSO’nun yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç ise koordinatörlüğünü KUTSO’nun yaptığı TOBB Kütahya Kadın ve Genç Girişimciler kurulları başkan ve üyelerini tebrik ederek, çalışmalarında başarı diledi. KUTSO tarafından eğitim, ticaret ve sanayi alanlarında yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi paylaşan Özotraç, “Anadolu’nun Duayen İş İnsanı Onur Ödülüne” layık görülen KUTSO Meclis Başkanı Nafi Güral’ı kutlayarak bölge ve ülke ekonomisine katkılarından dolayı teşekkür etti.

Hitapların ve gündem maddelerinin tamamlandığı KUTSO Mart ayı meclis toplantısı, bir sonraki toplantı tarihinin duyurulmasının ardından, Meclis Başkan Vekili Ahmet Bağırgan tarafından kapatıldı.

Haber: KUTSO Basın