MÜSİAD KÜTAHYA ŞUBESİNDEN KUTSO’YA ZİYARET

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kütahya Şube Başkanı İsmail Tosun ile beraberindeki heyet, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulunu ziyaret etti.  

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç ile KUTSO Yönetim Kurulu Üyelerinin ev sahipliği yaptığı ziyarette, göreve seçilen heyet tebrik edilerek, başarı dilekleri iletildi.

MÜSİAD Kütahya Şube Başkanı İsmail Tosun, göreve seçilen yeni üyeler ile derneğin planlanan çalışmaları hakkında bilgi paylaşarak, KUTSO iş birliğinin önemsendiğini ifade etti.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, KUTSO’nun kurumsal yapısı, etkinlikleri, çalışma ve faaliyetlerine ilişkin bilgi paylaştı. Şehrin sosyal ve ekonomik yönden gelişmesi için, yerel yönetimler, üniversite,  sivil toplum kuruluşları, siyaset, halk ve basın olmak üzere altı faktörün iş birliğinin önemli olduğunu vurguladı. Ayrıca, şehrin, bölgenin ve ülkenin ekonomik kalkınmasına katkı sağlayacak çalışmalarda, KUTSO’nun tüm paydaşlarıyla etkin iletişim ve iş birliğine önem verdiğini belirtti.

İki kuruluş arasında iş dünyası yararına gerçekleştirilebilecek iş birliği faaliyetleri hakkında da görüş alış verişi yapılan ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin sunulmasıyla sona erdi.

 

Haber: KUTSO Basın