Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası KUTSO Akademi tarafından, üyelerin ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda, mesleki ve kişisel gelişim gibi farklı alanlardaki eğitim seminer programları düzenlenmeye devam ediyor. 

Üyelerin yoğun ilgi ve katılım gösterdiği programlar çerçevesinde, “Finansal Kaynaklara Erişim” konulu eğitim,  TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı, İşletme Bölüm Başkanı, TOBB ETÜ SEM Müdürü Prof. Dr. Ramazan Aktaş sunumunda, KUTSO salonunda gerçekleştirildi.

KUTSO Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Aktaş, yıllık eğitim takvimine ilişkin bilgi paylaşarak eğitim ve seminer faaliyetlerinin devam edeceğini belirtti. Konuklara, katılımlarından dolayı teşekkür ederek, yoğun ilgiden memnuniyet duyulduğunu ifade etti.

Eğitimde, Prof.Dr. Ramazan Aktaş tarafından, finans yönetiminin işletmeler açısından önemi, finansman ihtiyacına kaynak bulmanın yöntemleri, öz sermaye bulmaya yönelik finansman kaynakları, borç bulmaya yönelik finansman kaynakları, banka kredileri, faktöring, finansal kiralama, yeni sermaye bulma yolları, kamu kurum ve kuruluşları tarafından sağlanan finansman destekleri, yeni girişimcilerin finans yönetiminde dikkat etmesi gereken hususlar gibi konularda ayrıntılı bilgiler verilerek, katılımcıların soruları cevaplandırıldı.

Eğitimi yoğun ilgi ve dikkatle dinleyen katılımcılar, düzenlenen eğitim programlarından dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, KUTSO yetkililerine teşekkür etti.

Haber: KUTSO Basın