Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Eskişehir Bölge Müdürü Yunus Ayten ile beraberindeki Eskişehir Bölge Krediler Müdürü Yasin Uyan, Kütahya Merkez Şube Müdürü Habip Üsküdar, Dumlupınar Şube Müdürü Murat Pişmaf, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’nı (KUTSO) ziyaret etti.

 

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç ile görüşen heyet, bankanın çalışmaları ve yeni projeleri hakkında bilgi paylaşarak, güncel ekonomik konularda fikir alış verişinde bulundular.

Vakıfbank yetkilileri, Kütahya’nın, sahip olduğu potansiyel açısından bölgede önem arz eden illerden birisi olduğunu belirterek, KUTSO üyeleri yararına işbirliği yapılabilecek hususlarda görüşlerini sundular.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, KUTSO’nun ticaret, sanayi, eğitim, ihracat, turizm vb. alanlarda yürüttüğü faaliyetler hakkında bilgi paylaştı. İlin, bölgenin ve ülkenin ekonomik kalkınmasına katkı sağlayacak tüm çalışmalarda, KUTSO’nun işbirliği gayretinde olduğunu dile getirerek, ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirtti. Bu çerçevede, KUTSO’nun tüm paydaşlarıyla etkin iletişim ve işbirliğine önem verdiğini belirten Özotraç, yerel yönetimler, üniversite, sivil toplum kuruluşları, siyaset, halk ve basın olmak üzere, ildeki tüm erklerin bu işbirliğini birlikte güçlendirebileceğini vurguladı.

 

 

 

Haber: KUTSO Basın