Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’na (KUTSO) veda ziyaretinde bulundu.   

Görev yaptığı dönemde Kütahya’da gerçekleştirilen çalışmalara ilişkin bilgi paylaşan Kamil Saraçoğlu, KUTSO’nun işbirliğinden memnuniyet duyduğunu belirterek KUTSO adına Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç’a teşekkür etti. Sivil toplum kuruluşlarının önemli olduğunu vurgulayan Saraçoğlu, görevini tamamladıktan sonra da, şehrin ve milletin hizmetine hazır olduğunu sözlerine ekledi.

Ziyaretten memnun olduğunu belirten KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, eğitim ve sağlık başta olmak üzere, şehirdeki sosyal donatıların güçlendirilmesi gerektiğini dile getirdi. Kütahya’nın UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağına girmesinin önem taşıdığını söyleyerek, gayretli çalışmalarından ve katkılarından dolayı Saraçoğlu’na teşekkür etti.

Kütahya’nın kültür, sanat, tarih, turizm, termal, el sanatları gibi zenginlikleri, coğrafi konum ve yatırım avantajları, organize sanayi bölgelerindeki olumlu gelişmeler gibi hususlarda görüş alışverişi de yapılan ziyarette, şehrin sosyal ve ekonomik durumuna ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.

Şehrin sosyal ve ekonomik yönden gelişmesi için, yerel yönetimler, üniversite,  sivil toplum kuruluşları, siyaset ve halk olmak üzere, beş erkin iş birliğinin önemli olduğunu vurgulayan Özotraç, bu birlik ve beraberliğin seçimler sonrasında Kütahya’da güçlü bir şekilde sağlanmasının arzu edildiğini ifade etti.

Karşılıklı iyi dileklerin sunulmasıyla, ziyaret sona erdi.

 

Haber: KUTSO Basın