Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) ile KOSGEB Kütahya Müdürlüğü işbirliğindeki “KOSGEB KOBİGEL KOBİ Gelişim Destek Programı” semineri, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) toplantı salonunda gerçekleştirildi.

KUTSO Genel Sekreteri Salih Nafi Alıç’ın açılış konuşmasıyla başlayan programda, KOSGEB Kütahya İl Müdürlüğü uzmanı Mustafa Balçın tarafından, imalat sanayinde dijitalleşme temalı proje teklif çağrılarına ilişkin bilgi verildi.

Yerli ve yetkin teknoloji geliştirici KOBİ envanterini genişletmek, imalat sanayi KOBİ’lerinin, yerli teknoloji geliştiricilerle iş birliği öncelikli olmak üzere dijitalleştirilmiş iş süreci sayısını artırmayı amaçlayan proje teklif çağrılarında, proje hazırlanırken dikkat edilmesi gereken hususlar, proje hazırlama aşamaları, desteklenen sektörler ile destek oranları ve limitleri, desteklerden yararlanma şartları konularında ayrıntılı bilgiler verildi. Katılımcıların sorularının cevaplandırılmasının ardından program sona erdi.