TOBB Kütahya Kadın Girişimciler Kurulu ile TOBB Kütahya Genç Girişimciler Kurulu başkan ve üyeleri, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) koordinatörlüğünde, Kütahya protokolüne nezaket ziyaretlerinde bulundu.

TOBB Kütahya Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Sema Güral Sürmeli, TOBB Kütahya Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Ali Alper Olgun ile beraberindeki kurul üyeleri, Kütahya Valisi Dr.Ömer Toraman’ı, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hv.Tuğg.Necati Gündüz’ü, Kütahya Belediye Başkanı Prof.Dr.Alim Işık’ı, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Vural Kavuncu’yu makamlarında ziyaret etti.

Kurul başkanları ve üyeleri, ziyaretlerde girişimciler kuruluna ve faaliyet gösterdikleri sektörlerine ilişkin bilgi sunarak, yapılması planlanan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu. Kütahya’nın tarih, kültür, sanat, turizm gibi zenginliklerine yönelik çalışmalar hakkında istişare yapan ve bu alandaki çalışmalara katkı sağlamayı arzu ettiklerini belirten KUTSO heyeti, yapılan görüşmelerden memnuniyet duyulduğunu ifade etti. Ayrıca, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Vural Kavuncu ile sağlık hizmetlerinin sunulduğu alanlarda incelemelerde bulunan heyet, Kütahya’mıza kazandırılan bu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, memnuniyetlerini dile getirdi.

Haber: KUTSO Basın