Brunchers Fest & Spro Turkey Fuarı Hakkında

Sayın Üyemiz;

Antalya Fuarcılık İşletme ve Yatırım A.Ş. (ANFAŞ) tarafından Odamıza gönderilen yazıda;

05-08 Eylül 2019 tarihleri arasında Brunchers Fest-Nesli Tükenmeyen Kahvaltılık Ürünler Festivali ANFAŞ Antalya Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirileceği belirtilmektedir.

BrunchersFest, nesli tükenmeyen kahvaltılık gıdaların geleceğe taşınacağı bir festival platformunda, perakende gıda sektöründe hareket ve kazanç oluşturmayı hedefleyen özel bir organizasyon olduğu bilgisi verilmektedir.

Geleneksel ve çağdaş yaklaşımlar içinde sunulacak, workshopların, etkinliklerin düzenleneceği festivalin tamamı halka açık olacağı ifade edilmektedir.

BrunchersFest ile eş zamanlı gerçekleşecek olan 2.ANFAŞ Spor TURKEY – Spor Ekipmanları, Takviye Ürünleri ve Aktiviteleri Fuarın içerisinde yer alan Spor ürünleri ve ekipmanlarının yanı sıra, Türkiye Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu tarafından organize edilen Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonası – Dünya Şampiyonası Milli Takım Seçmelerini izleme fırsatı bulunabileceği bildirilmektedir.

Yeterli çoğunluk sağlanması halinde Fuar ve Festivale ziyaret için otobüs temini yapılacak olup, organizasyonun yapılabilmesi için en geç 19 Ağustos 2019 tarihine kadar Odamıza başvuruların iletilmesi gerekmektedir.

Konuyu bilgi ve değerlendirmenize sunarız.

Saygılarımızla,
Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası
Genel Sekreterliği