ÇELİKLER A.Ş.’DEN KUTSO’YA ZİYARET

Çelikler Seyitömer Elektrik Üretim A.Ş. yetkilileri Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulunu ziyaret etti.

Çelikler Holding Termik Santralleri Genel Koordinatörü İbrahim Aydoğdu ile Kanal 43 Genel Müdürü Bahtiyar Ersoy’un katıldığı ziyarette, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç ile KUTSO Yönetim Kurulu üyeleri ev sahipliği yaptı.

Çelikler Holding Termik Santralleri Genel Koordinatörü İbrahim Aydoğdu, Çelikler Seyitömer Elektrik Üretim A.Ş. Seyitömer Şubesi’nde devam eden çalışmalar ile yeni yatırımlarına ilişkin bilgi paylaşarak, KUTSO yetkilileri ile görüş alış verişi yaptı.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç’ın, üyelerin talep ve görüşleri doğrultusunda KUTSO’nun yürüttüğü faaliyetler, ilin ve bölgenin gelişmesine katkı sağlamak üzere yaptığı çalışmalar, Kütahya Zafer Organize Sanayi Bölgesindeki gelişmeler hakkında bilgi paylaştığı görüşmede, güncel sosyal ve ekonomik konularda değerlendirme yapılarak, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, ekonomiye ve istihdama sağladıkları katkıdan dolayı teşekkür ederek, üyelerin ve iş dünyasının yararına KUTSO çalışmalarının sürdürüleceğini ifade etti.

Haber: KUTSO Basın