KUTSO’DAN EĞİTİME DESTEK

802 ÖĞRENCİ SEVİNDİ

Finansmanı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından karşılanan, ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere, her yıl yapılan eğitim yardımı, bu yıl da Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) dağıtımıyla öğrencileri sevindirdi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen merkez ve ilçelerdeki okullarda öğretim gören 41 okuldan, 802 öğrenciye, kırtasiye ve giyim malzemeleri, KUTSO tarafından okul müdürlükleri aracılığıyla dağıtıldı.

Okul idarecileri, yeni eğitim öğretim döneminde, TOBB katkılarıyla KUTSO koordinatörlüğünde yapılan eğitim yardımı kapsamında, öğrencilere dağıtılan kırtasiye ve giyim yardımını alırken, öğrenciler adına teşekkürlerini ve memnuniyetlerini dile getirdiler.

Toplumsal dayanışma açısından önemli olan ve sosyal sorumluluğun güzel örneklerinden birisi olan eğitim yardımı, öğrenciler tarafından da sevinçle karşılandı.