Sayın Üyemiz,

Kütahya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden, Odamıza gönderilen yazıda;

UNESCO İl Koordinasyon toplantısında alınan kararlar doğrultusunda Kentsel Gelişme Danışmanlık Komitesi kurulmasına karar verilmiş ve kurul oluşturulduğu, Kurulda UNESCO logosunu kullanmak isteyen sanatçılar, işletmeler, atölye, dernek, satış mağazaları, imalathaneler vb. şahıs ve kurumlar için kriterler belirlenmiş ve yönergenin hazırlandığı,

Kentsel Gelişme Danışmanlık Komitesi toplantısında alınan kararlar doğrultusunda hazırlanan “UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı Kapsamında, Sanatsal Faaliyette Bulunan Kişi, Kurum ve Kuruluşlann Tespit ve Kayıt Işlemlerine İlişkin Yönerge” ve Müracaat Formları aşağıda ekte mevcuttur.

Ekte sunulan Yönerge ve müracaat formlarının ilimiz merkezde Kültür-Sanat alanında faaliyet gösteren STK’lara (dernek ve vakıflar) bu alanda başvuru yapan kuruluşların başvuru formlarını l Kasım 2019 Cuma günü mesai bitimine kadar Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü / UNESCO Birimine teslim etmesi gerektiği bildirilmekte olup, konuyu bilgi ve değerlendirmenize sunarız.

Saygılarımızla,

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası

Genel Sekreterliği

EKLER

  1. Unesco Yaratıcı Şehirler Ağı Kapsamında, Sanatsal Faaliyette Bulunan Kişi, Kurum ve Kuruluşların Tespit ve Kayıt işlemlerine ilişkin Yönerge (9 sayfa)
  2. Müracaat Formları (4 adet)