Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası KUTSO Akademi tarafından, mesleki ve kişisel gelişim alanlarındaki, üyelere yönelik eğitim seminer programları devam ederken, toplumsal sosyal sorumluluk çerçevesinde, ebeveynler için eğitim programları düzenlendi.  

Tüm üyelerin ve iştirak etmek isteyenlerin genel katılımına açık ve ücretsiz olarak Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) salonunda düzenlenen eğitimler, eğitmen ve danışman KUTSO 10.Meslek Komitesi Başkanı Ömer Ayvaz sunumunda yapıldı.

Dört oturumda, ikişer saat süreyle olmak üzere, sekiz saatte tamamlanan ve açılışı KUTSO Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Aktaş tarafından yapılan eğitim programları, yoğun ilgi ve katılımla gerçekleştirildi.

Toplamda 386 katılımcı ile tamamlanan eğitimlerde, eğitmen ve danışman Ömer Ayvaz tarafından, çocuk yetiştirmede önemli olan davranışlar, gerçek aile ve okul hayatından örnekler, dikkat edilmesi gerekenler ile tavsiyeler paylaşıldı. Aile kurumu ve sağlıklı iletişim, çocuk ve travma, çocuklarda dikkat eksikliği sorunu, çocuk yetiştirmenin önemi ve olmazsa olmazları, erken çocukluk dönemi, okul dönemi, ergenlik dönemi, çocuklar ve sanal dünya, çocuklarda bilişsel beceriler konularında, katılımcılara ayrıntılı bilgiler verilerek, sorular cevaplandırıldı. Karşılıklı söyleşi ve paylaşımların da yapıldığı eğitimleri yoğun ilgi ve dikkatle dinleyen katılımcılar, KUTSO’nun düzenlediği eğitim ve seminer programlarından memnuniyet duyduklarını belirterek, teşekkür etti.

Haber: KUTSO Basın