Üyelerin talepleri doğrultusunda, sene başından bu yana, mesleki ve kişisel gelişim alanlarındaki farklı konularda gerçekleştirilen Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası KUTSO Akademi eğitimleri devam ediyor.

Eğitim programı KUTSO Genel Sekreteri Salih Nafi Alıç tarafından, yılsonuna kadar düzenlenecek diğer eğitim seminer programlarına dair bilgi paylaşılarak katılımcılara dolayı teşekkür edilmesi ile başladı. “Kaızen Sürekli İyileştirme” konulu eğitim, yılın yirmi üçüncü programı olarak, danışman ve Elzem Akademi eğitmeni Teyfik Bıyıklı sunumuyla, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) salonunda gerçekleştirildi.

Yoğun ilgi ve katılımla gerçekleştirilen programda, eğitmen Teyfik Bıyıklı, Kaizen tanımı ve felsefesi, kaizen motivasyonu, 5 S kavramı, işletmelere mali ve idari açıdan yararları konularında bilgi vererek, kaizen ile sağlanan başarı örneklerini paylaştı.

Eğitmenin, iş ve aile yaşamından örnekleri paylaşarak renk kattığı, etkili iletişim ile interaktif ve eğlenceli hale getirdiği eğitime katılanlar, sunumu yoğun ilgi ve dikkatle dinledi.

Katılımcılar, KUTSO’nun düzenlediği eğitim ve seminer programlarından memnuniyet duyduklarını belirterek, teşekkür etti.

Haber: KUTSO Basın