Taipei Akıllı Şehirler Zirvesi Expo

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB), Odamıza gönderilen yazıda;

Taipei Bilgisayar Derneği’nden alınan 18.12.2019 tarihli ilgi elektronik postasında, Tayvan’ın başkenti Taipei şehri Dünya Ticaret Merkezi’nde 24-27 Mart 2020 tarihlerinde “Akıllı Şehirler Zirvesi/Expo” düzenleneceği bildirilmektedir.
Yazıda devamla, anılan Zirve’de liderlerin, düşünürlerin, sanayide karar vericilerin görüş  alışverişinde bulunup çözüm odaklı bir yaklaşımla kurgulanan B2B faaliyetlerinin gerçekleştirileceği kaydedilmektedir. Söz konusu Zirve’de sürdürülebilir şehir anlayışı ve akıllı şehir hizmetleriyle ilgili forumların yanısıra firmalar için farklı alanlarda aktiviteler düzenleneceği ifade edilmetedir. Anılan etkinlik için son başvuru tarihi 17 Ocak 2020 olup, detaylı bilgilere https://en.smartcity.org.tw linkinden ve Christine Yeh (Tel: +886 2 2577-4249 ext. 820 E-Posta: chrisy@mail.tca.org.tw ile irtibata geçilerek ulaşılabileceği bildirilmekte olup konuyu bilgi ve değerlendirmenize sunarız.