TOBB SANAL TİCARET AKADEMİSİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) Odamıza gelen yazıda,
T.C. Ticaret Bakanlığı’nın ilgili yazısına atfen, Sanal Ticaret Akademisi’nin Türk ticaret ve ihracat ekosisteminin güçlendirilmesi temel amacıyla, girişimci, esnaf, sanatkar, öğrenci, profesyonel çalışanlar ve kariyerlerine katkı sağlamak isteyen tüm vatandaşlara yönelik sertifikalı eğitimlerin yer aldığı uzaktan eğitim platformu olduğu belirtilerek, Ticaret Bakanımız Sayın Ruhsar Pekcan’ın teşrifleriyle 5 Mart 2020 tarihinde gerçekleşen lansman ile söz konusu Akademinin hizmete açıldığı bildirilmektedir.
Herkese açık ve ücretsiz olan, 7/24 erişim olanağı sağlayan Sanal Ticaret Akademisi “Dış Ticaret”, “İç Ticaret” ve “Girişimcilik” olmak üzere 3 adet sertifikalı eğitim programını hizmete sunmaktadır.
Sanal Ticaret Akademisi ile ilgili detaylı bilgi ve platforma http://akademi.ticaret.gov.tr linkinden ulaşılabilmektedir.
Bilgilerinize sunarız.