İzmir’in E-Ticaret Köprüsünü Kuruyoruz. İlk Durak: ABD

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğin’den Odamıza gönderilen yazıda;

İzmir Ticaret Odası ve ABD Büyükelçiliği Ticaret Müsteşarlığı işbirliği ile düzenlenen “İzmir’in E-Ticaret Köprüsünü Kuruyoruz. İlk Durak: ABD” etkinliğimiz 20 Ocak 2021 Çarşamba günü 14:00-15:30 saatleri arasında çevrimiçi (online) olarak gerçekleştirileceği.

Günümüzün en önemli ticari kavramlarından biri olan elektronik ticaret imkânlarının ABD özelinde değerlendirileceği etkinlikte, konusunda uzman konuşmacılarımız ABD E-ticaret pazarı, öne çıkan sektörler, gümrük süreçleri, ABD’de yatırım imkânları ve başarı hikâyeleri gibi konularda sunumlar gerçekleştirecek ve sizlerden gelen soruları yanıtlayacaktır.

Etkinliğin webex online toplantı platformu üzerinden gerçekleştirilecektir. Toplantıya katılmak isteyen üyelerimizin, en geç 18 Ocak 2021 tarihine kadar aşağıda yer alan linki tıklayarak sayfanın alt kısmında bulunan “Register” bölümünden kayıt yaptırması gerekmektedir.

Kayıt Formu: