Teknolojide Yerli Üretim ve KOBİ’lerin Gücü Webinarı

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) Odamıza gönderilen yazıda,

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sn. Mustafa Varank ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Sn. M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımıyla telekomünikasyon sektöründe yerli ürün kullanımını artırmak, Vodafone Türkiye’nin tedarik zincirine katılabilecek KOBİ’ler ile etkin iletişim ve işbirliğinde bulunmak ve potansiyellerini hayata geçirmek amacıyla 20 Ocak 2021 Çarşamba günü Saat 14:00’te ekli program çerçevesinde Teknoloji’de Yerli Üretim ve KOBİ’lerin Gücü Webinarı ve B2B Etkinliği internet üzerinden gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

E-postada devamla, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Vodafone Türkiye işbirliğinde internet üzerinden gerçekleştirilecek olan etkinlikte telekomünikasyon sektörü ekosisteminin ihtiyaçları, yerli malı belgesinin faydaları, Ar-Ge, teknoloji ve yerlileştirme alanlarındaki KOSGEB destekleri ile Vodafone Türkiye satın alma politikalarının anlatılacağı belirtilmektedir. Webinar sonunda kayıt esnasında seçilen ürün grubuna göre KOBİ’ler ile online işbirliği görüşmelerinin gerçekleştirileceği ifade edilmektedir.

Kayıt formuna http://yerlikobi.atolye.tv adresinden erişilebilmektedir.

Etkinliğe katılacak işletmelerin 16 Ocak 2021 tarihine kadar http://yerlikobi.atolye.tv adresindeki kayıt formunu doldurmaları gerekmektedir.

Bilgilerinize sunulur.

Saygılarımızla,

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası

Genel Sekreterliği