KUTSO HEYETİNİN BELGRAD İŞ GELİŞTİRME ZİYARETİ

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) organizasyonunda, Belgrad’a iş geliştirme ziyareti düzenlendi.

KUTSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile katılmak isteyen diğer üyelerden oluşan 36 kişilik heyetle düzenlenen programda, büyükelçilik görüşmesi, iş insanları dernekleri ve sivil toplum kuruluşları ile görüşmeler, ikili sektör görüşmeleri yer alıyor.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç başkanlığındaki heyetle, programın birinci gününde, Belgrad Büyükelçisi Hami Aksoy, makamında ziyaret edildi. Büyükelçi Aksoy, Sırbistan ve Belgrad’ın genel yapısı, ticari, ekonomik ve demografik özellikleri, iş imkânları, iş birliği yapılabilecek sektörler hakkında bilgiler paylaştı. Ülkede yatırım yapmak isteyen işletmelere fizibilite desteği sunulabileceğini belirterek, Kütahya ile ilgili bilgiler aldı.

Kütahya Organize Sanayi Bölgesi Başkanı ve KUTSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Tolga Eskioğlu, OSB’deki işletmeler ve sektörler ile iş birliği potansiyeline ilişkin bilgi verdi.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, KUTSO’nun çalışmaları, Kütahya’daki sosyal ve ekonomik durum, coğrafi konum, yatırım avantajları, organize sanayi bölgeleri gibi konularda bilgi paylaştı. Başkan Özotraç, görüşmeden duyulan memnuniyeti dile getirerek, Sayın Büyükelçiye günün anısına Şehit Mehmet Sancaktar Anıtını şehrimiz için anlam ve önemini de dile getirerek takdim etti.

Haber: KUTSO Basın