Büyük Endüstriyel Kaza Politikaları Çalıştayı

Enerji ve tabi kaynaklar Bakanlığı, Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü, İş Sağlığı Ve Güvenliği Dairesi Başkanlığından, Odamıza gönderilen yazıda;

Teşekküllerince, büyük endüstriyel kazaların önlenmesi ve risklerinin azaltılması konusunda farkındalık oluşturmak , afete dönüşme ihtimaline ve acil durumlara karşı hazırlıklı olmak amacıyla Kızılırmak Mahallesi 1443. Cadde No:5 06530 ÇukurambarÇankaya/Ankara adresimizde bulunan Bor Kampüste, 18 Ekim 2022 tarihinde Ek’te sunulan program dahilinde “Büyük Endüstriyel Kaza Politikaları Çalıştayı” düzenlenecektir.
Söz konusu çalıştay duyurusunun yapılarak fiziki olarak gönderilecek afişlerin görelebilecek yerlere asılması, katılım sağlayacak sanayi odalarının Ek’te yer alan kayıt formunu en az Genel Sekreter düzeyindeki yöneticiler için protokol kayıt bölümü, diğer katılımcılar için katılımcı kayıt bölümü doldurularak 03.10.2022 tarihine kadar tarafımıza gönderilmesi hususunda gereğini arz ederiz.

EK 1