Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB), Odamıza gönderilen yazıda;

Ticaret Bakanlığı’nın 20.10.2022 tarih ve 79274237 sayılı ilgide kayıtlı ve bir örneği ekte sunulan yazıda, Fas Demir Yolu Ofisi (ONCF) tarafından vagonların yerleştirilmesi amaçlı karayolu raylı araçların temini için ihale açıldığı bilgisi verilmektedir. İhalenin tahmini bütçesinin 60.000.000 (altmışmilyon) Fas Dirhemi (yaklaşık 5,43 Milyon Dolar) olduğu ve ihaleye katılım için adayların 81.564 (seksenbirbinbeşyüzaltmışdört) Fas Dirhemini (yaklaşık 900.000 ABD Doları) güvence olarak yatırması gerektiği belirtilmektedir.

İhaleye ilişkin daha detaylı bilgiye https://www.marchespublics.gov.ma/index.php?page=entreprise.EntrepriseDemandeTelechargement Dce adresinden ulaşılabilir.

EK: Fas Demir Yolu Ofisi (ONCF) Tarafından, Vagonların Yerleştirilmesi Amaçlı Karayolu Raylı Araçların Temini İçin Açılan İhale (1 sayfa)