Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat ve beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleri, Saman Pazarı ve Kuyumcular Çarşısı civarındaki üyelerin işyerlerini ziyaret etti.

Ekonomi piyasalarındaki değişikliklerin olumsuz etkilerinin giderilmesi, işletmelerin finans kaynaklarına erişiminin kolaylaşması, çarşıdaki otopark eksikliğinin giderilmesi, öğrenciler, askerler gibi il dışından gelen gruplara daha iyi tanıtılması ve bu grupların alışverişe yönlendirilmesi, yerel değerlerin daha görünür hale getirilmesi gibi talepler, görüşmelerde öne çıkan konular oldu.

İşyerlerinde üyelerle sohbet eden KUTSO Başkanı Esin Güral Argat, ticari faaliyetlere ilişkin bilgiler alarak, üyelerin taleplerini ve sıkıntılarını dinledi. Üyelerin beklenti ve sorunlarına çözüm üretmek, şehrin zenginliklerini daha değerli hale getirmek üzere, KUTSO tarafından üye taleplerinin ilgili makamlara aktarılacağını dile getirerek, bütün üyelerin beklentilerini iletmesinin önemli olduğunu vurguladı.

KUTSO üyeleri, yapılan görüşmelerde, ziyaretten memnun olduklarını belirterek teşekkür etti.

Haber: KUTSO Basın