KUTSO YÖNETİM KURULUNA TEBRİK ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) seçimlerinin tamamlanmasının ardından, yeni dönem çalışmaları sürerken, tebrik ziyaretleri de devam ediyor.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Koyak, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü İsmail Sayar, Ticaret İl Müdürü İsmail Hakkı Uygun, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Mehmet Albayrak, İl Kültür ve Turizm Müdürü Zekeriya Ünal, İşkur İl Müdürü Kamil Uçan,  KUTSO’yu ziyaret etti.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat ve Yönetim Kurulu Üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette, il müdürlerinden oluşan heyetle, fikir alışverişinde bulunularak, müşterek çalışmalara ilişkin değerlendirmeler yapıldı.

Kütahya’daki yüksek potansiyelin, zenginliklerin öne çıkarılması, ortak akılla ticaret ve sanayinin, yatırımın, ihracatın geliştirilmesi, değişen ve gelişen dünya şartlarına uyumun kolaylaştırılması amacıyla ortak çalışmalar yapılması gibi konular öne çıktı.

Sivil toplum kuruluşlarının, ildeki kurum ve kuruluşlar ile iş birliğinin önemi vurgulanan ziyarette KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat şunları söyledi: “Kütahya’nın, bölgenin ve Türkiye’nin kalkınmasına katkı sağlayacak bir model oluşturmayı arzu ediyoruz. Kurumlar arası güçlü iletişim olması, birbirimize destek olarak çalışmak önemli, bunu sürdürdüğümüzde verimliliği artırabilir, sonuca götürecek işler başarabiliriz. Küçük dokunuşlar, büyük dönüşümlere aracı olabilir ve hepimizi motive eder. Ziyaretiniz için teşekkür ederiz, sizlerin de desteği ile verimli çalışmalar yapacağız.”

Haber: KUTSO Basın